Convocatòria de la Beca d’Estudi de la Figura i Obra d’Artur Bladé i Desumvila




Es convoca una nova edició de la Beca d’Estudi de la Figura i Obra d’Artur Bladé i Desumvila, en aquesta ocasió, a fi i efecte de confeccionar un estudi biogràfic sobre l’escriptor de Benissanet.

La beca, que està impulsada per l’Ajuntament de Benissanet, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través de l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre (ACRE), compta amb el suport de l’Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila, de Benissanet, i de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

La present convocatòria està dotada amb un premi de 2.000 euros i inclou la publicació de l’obra guanyadora per part del CERE. Els objectius principals de la beca són impulsar el coneixement sobre l’escriptor i periodista de Benissanet i promoure el coneixement i difusió del seu fons personal, que gestiona l’ACRE des de l’any 2009.

Avui, a Tortosa, en el marc de l’acte central a les Terres de l’Ebre per commemorar el 20è aniversari de la mort d’Artur Bladé i Desumvila, es presentarà la nova edició de la beca.

Presentació de la beca a Tortosa en el marc del 20è aniversari de la mort de  Bladé


Per a més informació consulteu el següent enllaç: