Club de Lectura a Flix : “Carrer de només un “ de Manuel Pérez Bonfill.





Amb motiu del norantè aniversari de l'escriptor de Jesús, Manuel Pérez Bonfill un grup d'entitats i particulars de Tortosa i les Terres de l'Ebre van presentar la Comissió Organitzadora de l'Any Manuel Pérez Bonfill 2016 per homenatjar la figura d’aquest professor de llengua i literatura i escriptor. Dins dels nombrosos actes que s'han organitzat i amb el suport de Omnium Cultural Terres de l'Ebre i la Central de Biblioteques de les Terres de l'Ebre (que faciliten el conductor i els exemplars de l'obra ) les Biblioteques Públiques han volgut adherir-se llegint als Clubs de Lectura una de les seves obres.

Així doncs, el divendres , 19 de febrer de 2016, a les 19:30 h. i a la Biblioteca Pública Municipal “Artur Bladé i Desumvila” de Flix , ens tornarem a reunir per a la 26a trobada del Club de Lectura Ribera d’Ebre, on comentarem el llibre de Manuel Pérez Bonfill, El carrer de només un, i prendrem un petit refrigeri.

La persona que conduirà l’acte serà el professor i escriptor Emigdi Subirats.

Carrer de només un és un llibre encara més insòlit que el títol que porta. Al llarg d'aquest recull de narracions -contes escrits amb una declarada voluntat d'estil-, Manuel Pérez Bonfill ens endinsa en un món personal, dens, carnal i viu… Dues coses sobretot enlluernaran els lectors de Carrer de només un: el desfici amb què s'hi explora el món de les sensacions i la vitalitat de la llengua de Pérez Bonfill, el seu registre, poètic però eminentment terrenal i alhora indissociable de la seva idiosincràsia. Heus ací la llengua viva de la perifèria que ens exigeix de parar l'orella, atents.

Imatge dels assistents al Club de Lectura

Imatge dels assistents al Club de Lectura