Presentació de la Miscel·lània núm. 23 dedicada a Móra la Nova


Divendres dia 10 d’abril a les 19.30 hores a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Móra la Nova va tenir lloc la presentació, organitzada per la regidoria de Cultura i pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), del darrer número de la Miscel·lània del CERE que està dedicat a la població moranovenca.

Aquest volum,  té com a objectiu la publicació  de treballs inèdits multidisciplinaris sobre la comarca de la Ribera d’Ebre i cada any es dedica a un municipi de la comarca.

En aquest número 24 la publicació tracta, al llarg de set articles realitzats per investigadors i especialistes de la comarca, diferents temàtiques i èpoques relacionades amb Móra la Nova, s’hi parla sobre geografia, llengua, tradicions o història. El butlletí es completa amb cinc articles més de diferents temes d’àmbit més general de la comarca riberenca.

La presentació va anar a càrrec de l’alcalde de la població, Ferran Bladé; del president del CERE, Josep Antoni Collazos, i del cap de publicacions del CERE, Vicent Casadó.