VIII Mostra de Llibres de la Ribera d’Ebre,



El 23 d'abril, diada de Sant Jordi va tenir lloc a Flix la VIII Mostra de Llibres de la Ribera d’Ebre, organitzada pel CERE, l’Ajuntament de Flix, la Biblioteca Artur Bladé Desumvila, l’Institut de Flix i el Col·legi Enric Grau Fontseré. Col·laboren el Departament de Cultura, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Ràdio Flix, Departament de Benestar i Família i la Direcció General de Joventut.


Programació 

· 12.00h: Concert de Flabiol i gralles a càrrec de l’alumnat del Col·legi Enric Grau Fontseré. Lloc: Plaça de l’Església.

· 18.00h: Inauguració de la 8a Mostra de Llibres i de l’Exposició Tingui! Falti! a càrrec de l’alcalde de Flix, Marc Mur, del president del CERE, Josep Antoni Collazos, la directora de l’Institut, Mar Carranza, i l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut de Flix. Lloc: Ca Don Ventura.

· 18.00h: Presentació de la Mostra a càrrec de la Regidora de Cultura, Fina Carranza. Lloc: Ca Don Ventura.

· 18.20h: Lectura de textos de’Andreu Carranza a càrrec de l’alumnat de l’Escola Enric Grau Fontseré. Lloc: Ca Don Ventura.

· 18.35h: Presentació de llibres a càrrec de Vicent Casadó, Tere Corcuera, Manel Gómez i Albert Guiu. Tot seguit, signatura de llibres per part dels autors i autores. Lloc: Ca Don Ventura.

· 19.15h. Actuació del grup TOCK’N ROCK. Lloc: Plaça de l’Església.

· 20.15h. Fi de la Mostra