Trobada amb Mina Pedrós


Dissabte, 13 de juny, aprofitant una visita cultural  a Móra d’Ebre per part d’un grup de socis de l’Ateneu Barcelonès, Mina Pedrós, coordinadora de les tertúlies de l’Ateneu s’ha entrevistat amb Joan Josep Duran, president del CERE.

Joan Josep  Duran ha explicat a Mina Pedrós la trajectòria  del CERE i l’ha obsequiat amb els volums De França a Mèxic. Dietari de Viatge, d’Artur Bladé i Desumvila i La Lliçó de l’Ebre. Conèixer Artur Bladé Desumvila, editat pel CERE l’any 2005. Aquesta obra de diversos autors recull, entre altres treballs bladerians, el cicle de conferències que la tardor de l’any 2000 va organitzar el CERE per aprofundir i divulgar la figura i obra de l’escriptor de Benissanet. Cal recordar que Bladé Desumvila  fou un assidu a les tertúlies de l’Ateneu Barcelonès durant els anys que va viure a Barcelona. El darrer llibre amb el que s’ha obsequiat a Mina Pedrós ha estat la Miscel·lània especial que es va editar en motiu del 25è. aniversari del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre.

Per la seva banda, Mina Pedrós, s’ha compromès a dipositar aquests llibres a la biblioteca de l’Ateneu i al mateix temps ha convidat a la Junta Directiva del CERE a una visita guiada a  les instal·lacions de l’Ateneu Barcelonès.