Finestres al Territori.


Dilluns 23 de febrer , a dos quarts de set de la tarda, va tenir lloc a la Biblioteca Pública de Tarragona l’acte Finestres al Territori, II Mostra de Revistes de Tarragona i Terres de l'Ebre. Collita 2014.

L'objectiu d'aquesta activitat és crear un espai anual de presentació i debat entorn a la cultura i la recerca local de Tarragona i les Terres de l'Ebre a través de la presentació d'una mostra de publicacions periòdiques realitzades des dels centres i instituts d'estudis de recerca local i comarcal i que compten amb el suport de l'Institut Ramon Muntaner i la Fundació Privada Mútua Catalana. Les publicacions són una de les principals eines dels centres d'estudis per a difondre les seves recerques i les notícies culturals del seu entorn. Els centres a través de les revistes ens obren "finestres al territori" i des de fa uns quants anys també "finestres virtuals" ja que moltes d'aquestes publicacions també són actualment accessibles a text complet a www.raco.cat.

El CERE va participar amb la presentació del número 24 de la revista Miscel·lània, dedicada al municipi de  Móra la Nova.