FINESTRES AL TERRITORI


El dia 1 de març  les 19:00 h. a la Biblioteca Pública de Tarragonaa  tindrà lloc l’acte Finestres al Territori, III Mostra de Revistes de Tarragona i Terres de l'Ebre. Collita 201%

L'objectiu d'aquesta activitat és crear un espai anual de presentació i debat entorn a la cultura i la recerca local de Tarragona i les Terres de l'Ebre a través de la presentació d'una mostra de publicacions periòdiques realitzades des dels centres i instituts d'estudis de recerca local i comarcal i que compten amb el suport de l'Institut Ramon Muntaner i la Fundació Privada Mútua Catalana. Les publicacions són una de les principals eines dels centres d'estudis per a difondre les seves recerques i les notícies culturals del seu entorn. Els centres a través de les revistes ens obren "finestres al territori" i des de fa uns quants anys també "finestres virtuals" ja que moltes d'aquestes publicacions també són actualment accessibles a text complet awww.raco.cat.

El CERE te prevista la seva participació amb la presentació de la nova Miscel·lània núm 25, que està dedicada al poble de Miravet.

Imatge de la presentació per part de Gerard Mercadé, cap de publicacions del CERE