L'Ajuntament d'Ascó i el CERE signen un conveni de col·laboració



Dimarts, 28 de juny, a l’Ajuntament d’Ascó va tenir lloc la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Ascó i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE). L’acte fou presidit per l’alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda i el president del CERE, Joan Josep Duran.

A través d’aquest conveni el CERE formalitza la col·laboració, que des de la seva fundació, manté amb el municipi d’Ascó y que actualment es reflecteix amb la col·laboració en el Concurs de Narrativa Breu per a Joves designant tres membres del jurat i la col·laboració amb diferents esdeveniments culturals i associacions del municipi.

A més a més el CERE s’ha compromès a oferir a l’Ajuntament les activitats itinerants que organitza l’entitat i d’altres que es puguin incorporar en el futur, com per exemple va ésser la Jornada d’Onomàstica que l’any 2015 es va celebrar entre Móra d’Ebre i Ascó. 

Per la seva banda l’Ajuntament d’Ascó s’ha compromès a col·laborar amb el finançament del CERE amb una subvenció anual de 2500 € a més de facilitar els locals i espais on realitzar les activitats programades.

Actualment, a part del darrer conveni signat amb l’Ajuntament d’Ascó, el CERE té signats convenis de col·laboració amb El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i els ajuntaments de Flix i Móra d’Ebre.