Presentació del llibre "La pedra de Flix a la ciutat de Tortosa al llarg dels segles"Dimarts 18 d'abril, a Ca don Ventura de Flix , va tenir lloc la  presentació del segon volum de la col·lecció Lo Pedrís editat per la CANA, "La Pedra de Flix a la ciutat de Tortosa al llarg dels segles" de Joan-Hilari Muñoz Sebastià.

Joan Hilari fa un repàs detallat de l'ús de la pedra de Flix a Tortosa, des dels primers inicis d'època romana, fins a finals dels segle XVIII. Pedra que s'utilitzà a les obres més importants de la ciutat com. la Catedral, el Palau Episcopal, els Reials col·legis o la casa de la Diputació del General. Pedra, extreta entre d'altres llocs, de la pedrera del riu de la Cana, més coneguda per la pedrera de Boca-Bovera, un dels principals atractius que ofereix als visitants l'espectacular meandre de l'Ebre al seu pas per Flix.

A l'acte de presentació, van participar Pere Muñoz, coordinador de publicacions de la Cana, Jaume Masip, president de l'associació cultural la Cana, Antoni Sabaté, ex-director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre, i l'autor, Joan-Hilari Muñoz Sebastià.