Surt publicat el segon número del butlletí digital “La Sirga”



Ja està disponible en format digital el segon exemplar del butlletí del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, “La Sirga”. Aquesta publicació, estrenada el Sant Jordi de l’any passat, inclou les activitats més destacades impulsades, o en què ha col·laborat el CERE, durant l’últim any, i pretén, en consonància amb els objectius fixats per l’actual Junta Directiva, donar a conèixer l’entitat i quines són les principals activitats que desenvolupa i, alhora, sumar més gent al nostre projecte col·lectiu.

La revista de 28 pàgines en ofereix un resum de la intensa activitat cultural desenvolupada l'any 2016, amb un tema central dedicat a la Fira del Llibre Ebrenc, referent cultural del territori. Una referència de la bibliografia editada,"Muletes i Llaguts", obra guanyadora del Premi d'Assaig Artur Bladé i Desumvila, el número 25 de la "Miscel·lània del CERE" dedicat a Miravet i "Noms de lloc i de persona de la Ribera d'Ebre", publicació sobre onomàstica. Un capítol a les activitats i jornades, des del cicle de conferències "Castells i fortificacions de la Ribera d'Ebre" fins les "VII Jornades de Parimoni" i el "IX Curs coneguem la Ribera d'Ebre", passant pel "Tradijoc" o les "VIII Jornades d'Estudis locals i Territorials Carmel Biarnés". Un cinquè capitol dedicat als Premis i informació institucional. Finalitzant amb el capítol dedicat al "Dia a Dia" de l'entitat, un extens resum cronològic de la vida de l'entitat.

Un excel·lent butlletí en quan al seu disseny, acompanyat amb un bon recull de fotografies dels principals esdeveniments.


Consulta el segon número de “La Sirga” aquí.