“La gent de la Riuada”, “Estudi del poema L’aiguat” i “L’herència mediambiental de Flix” són els tres treballs que opten al premi del VIII Concurs de recerca de Batxillerat sobre la Ribera d'Ebre


Divendres 19 de maig, a les 6 de la tarda, i al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a Móra d’Ebre es farà l'acte del lliurament del premi del VIII Concurs de treballs de recerca de Batxillerat sobre la Ribera d'Ebre.

El jurat ja es va reunir prèviament i va seleccionar els tres treballs finalistes entre els nou que hi van concórrer. Els finalistes són: "La gent de la riuada" i "Estudi del poema L’aiguat" de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre i “L’herència medioambiental de Flix” de l’Institut de Flix. Durant l'acte, els autors dels treballs faran una breu exposició del contingut i un cop finalitzada aquesta, el jurat determinarà qui és el guanyador, i després es procedirà al lliurament. Durant el temps en què es reuneixi el jurat, hi haurà una actuació musical, a càrrec d’alumnes de l'Escola Municipal de Música de Móra d’Ebre.

El guardó del guanyador consisteix en una beca de 250 euros concedida pel CERE i de 50€ per a cadascun dels 2 finalistes. A més, tots tres finalistes gaudiran d'una subscripció gratuïta com a socis del CERE durant un any. Els tres treballs seran publicats a la pàgina web del CERE.

Pel que fa la jurat d'aquesta vuitena edició del concurs, està integrat per Teresa Castelló, Pere Muñoz i Àngels Pérez, tots ells professors.

El Concurs de treballs de recerca de Batxillerat sobre la Ribera d'Ebre és un iniciativa del CERE per tal de divulgar treballs de recerca redactats per al crèdit de síntesi de Batxillerat, i que tractin algun tema relacionat amb la Ribera d'Ebre. L’acte del lliurament del premi de l’edició d’enguany compta amb el suport del Departament de Cultura, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l'Escola Municipal de Música de Móra d’Ebre.